GUADALUPE SÁEZ

 

Direcció artística i autora de LUPA TEATRE/LA FAMÍLIA POLÍTICA des de la seua fundació fins a l’actualitat.

 

FORMACIÓ

Llicenciada en Periodisme (Universidad Cardenal Herrera CEU 99-04)

Postgrau en Gestió de Projectes de cooperación Internacional dins del Marc Lògic (Uni- versitat Oberta de Catalunya, 2011-2012)

Master en guió de televisió (Universidad Internacional Menendez Pelayo, 04-05)

Al camp teatral ha estudiat amb autors com Paco Zarzoso, Enzo Cormann, Xavi Puchades, Patrícia Pardo, José Sanchis Sinisterra, Eusebio Calonge, Juan Cavestany…

 

TRAJECTÒRIA

Directora de la companyia Lupa Teatre/ La família política, on ha escrit i dirigit: L’inventor de xiquets (2010) Para que no te me olvides (2012) A mí nunca me cortó la cabeza (2013, peça breu publicada baix el títol Mi madre y yo per la revista Red Escénica- Acotaciones en la caja negra), M i les balenes (2014) i Se’ns està quedant cos de postguerra (2015, ajuda a l’escriptura teatral).

Co-autora de l’obra Hijos de Verónica per a Russafa Escènica. Textos: Yo aprendí a querer a mi madre, El día que me morí se me apareció la rana Gustavo y Hay gente que está hecha de una pasta especial. 2016.

Autora del text breu Esta es mi posición al respecto de las fronteras per a Escena erasmus el circ de la Frontera. 2016

Co -autora i adjudant de direcció de Cul Kombat per a la companyia Patrícia Pardo. 2015.

Text breu Yo me creí lo de Europa per a Europa Cabaret del desencant. Grup Escena Erasmus. 2015.

Text breu La independència catalana per a Grup Escena Erasmus. 2015.

Autora de texts dramàtics per a les companyies Noctámbulos i A cero metros: Lo mejor del sol sin el sol i VII (2012, peces breus dins l’obra La ronda del miedo); Miss Hammer (2013).

 

 

GUIONISTA

Com a guionista ha treballat en programes de ficció per a diferents productores: The sandbox Kids (Milky moustache); Amigoos (Fundación muñecos por el desarrollo); Baba- club (Filmax).

 

PREMIS

 

Villa de Mislata a millor espectacle 2013 a l’obra Miss Hammer, de la que és autora; Premi 2008 I Concurs d’idees de RTVV per la sèrie Campus de la que és co-autora.

 

 

A %d blogueros les gusta esto: