«Ara mateix, m’estic entrenant en la tècnica del somni lúcid. Sóc conscient d’allò que somnie, i ho puc dominar. És una tècnica molt difícil. Es diu que alguns arriben a volar, a parlar idiomes… alemany, fins i tot… en el somni. Hui ha tornat la meua germana Lucrècia, reclamant una cosa que es seua, i meua. Feia 15 anys que no ens vèiem, però jo no era a casa. La meua mare, Teté, diu que Lucre ha arribat feta una fúria, vol el que és seu… VOL EL QUE ÉS SEU! Jo em dic Lluc i eixe d’allà és Darío, o Daro, o…»
Fitxa artística i tècnica
Intèrprets VERÒNICA ANDRÉS (Teté) ÁLVARO BÁGUENA (Dario) ÀLEX CANTÓ (Lluc) ARANTZAZU PASTOR (Lucrècia)
Escenografia i disseny gràfic XAVO GIMÉNEZ – IAIA CÁRDENAS
Disseny de llums MARC GONZALO
Música PO POY – AGNÈS PE
Vestuari MARÍA ALMUDÉVER
Vídeo teaser SAMUEL DOMINGO
Fotografia IAIA CÁRDENAS
Ajudant de direcció GUADA SÁEZ
Direcció escènica i adaptació XAVIER PUCHADES (adaptació a partir de la traducció al català de Pere Puig i de l’original de l’autor)
Agraïments Rafael Spregelburd, Anna Marí, Toni Agustí (Companyia Unió Temporal d’Actors), Pau Gregori, Santiago Blanco, Rosa Gregori, Geles, Jéssica Martínez, Cristina Cervià, Joana Ortueta i Óscar Bernàcer, Companyia Teatre Micalet, Sala Ultramar, Crit Companyia de Teatre, El Pont Flotant, a la nostra estimada Rosanna Espinós i a tots els que ens heu fet companyia.
A %d blogueros les gusta esto: